Käbbel nummer 8 – samarbetskäbbel

Veckans avsnitt tar upp:
Anna Kinberg Batra – Utmärkt förslag till partiledare och statsminister! Hur kan hennes 16 år gamla skämt om stockholmare och lantisar fortfarande vara aktuellt? Hur tänker public service? och hur kommer det sig att kvinnliga ledare ofta framstår som kalla?

Löfven och S fortsätter att agera inkonsekvent. Vi har diskuterat detta i Aftonbladet TV och SvT debatt. Vi reder ut lika olika typer av samarbete och varför Löfven vill splittra Alliansen, egentligen. Vem kan hjälpa oss med detta, om inte Olof Palme?

S och Mp i Skåne måste ha tittat på Käbbel. De har nämligen precis gjort det vi tipsade om i förra avsnittet ang. kontrapropositionsordningen. Men hur rimmar detta egentligen med att Löfven dagen innan skruvade upp tonläget och kallade Sd för fascister? Och har han verkligen rätt angående skillnaderna mellan nazism om fascism?

Nästa vecka tänkte vi bjuda på lite julspecial och försöka sammanfatta hösten lite. Han ni något ni vill att vi tar mer? Och vilken av alla missar som Löfven gjort är värst?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s