I Aftonbladet Morgon om Löfvens misslyckande med att ta ansvar

Började dagen tidigt med att 06:45 gästa Aftonbladet Morgon för att prata om Löfvens misslyckande med att ta ansvar, hur det går ut över Sverige och vad vi nu måste göra.

Tycker på riktigt att det är tråkigt att S lever kvar i drömmen om hur Sverige en gång var, när det kunde regera själva och nästa välja fritt vilka oppositionspartier som skulle stödja dem. Den politiska kartan ser liksom Sverige annorlunda ut idag. De stora skillnaderna mellan Moderaterna och Socialdemokraterna delar även övriga partier Alliansen. Grunden för Alliansen är våra idéer kring arbetslinjen, att det ska löna sig att arbeta istället för att leva på bidrag. Grunden är INTE främst att få makt, så som S tycks tro. Därför är det lika dumt att tro att C och Fp skulle tyckte om en vänsterbudget som att Moderaterna skulle det. Vi måste därför nu gå vidare och komma överens om hur man ska kunna styra i minoritet, nu när både S och Sd börjat bryta mot tidigare gällande praxis.

Löfvens och Miljöpartiets ageranden: spruckna vallöften, brutna överenskommelser och misslyckande samarbete har även gjort att förtroendet för hela politiken har minskat. Detta diskuterade vi också och jag är inte ett dugg förvånad. Gör man som Alliansen: Berättar vad, hur och med vilka man vill styra Sverige i god tid innan val och sedan håller vad man lovar då byggs förtroende inte bara för oss utan för alla politiker. Det såg vi också under de gångna 8 åren. När vänsterregeringen agerar motsatt sker också motsatsen. Logiskt.

Vi pratade slutligen även om Anna Kinberg Batras starka förtroende bland väljare. Hon är riktigt bra och jag ser fram mot ett Sverige som styrs av en kompetent och ansvarsfull kvinnlig statsminister.

Skärmdump 2014-12-10 07.36.08 ida AB Skärmdump 2014-12-10 07.36.10 (2)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s