365 sätt att slösa med dina skattepengar

Idag är det dags, idag är det releasfest för boken ”365 sätt att slösa med dina skattepengar”. De första 3000 exemplaren som vi tryckte boken i har redan sålt slut, ytterligare 2000 stycken kommer på torsdag och om cirka tre veckor kommer ytterligare 3000 böcker. Vi är således uppe i en upplaga på 8000 böcker. Ännu ett bevis på att  slöseri med skattepengar verkligen berör, upprör och behöver bekämpas.

Boken har hårda pärmar och 280 sidor. En perfekt julklapp! Ni som följer oss på Facebook kan köpa den för det förmånliga priset 99 kr/st eller 399kr för 5 stycken. Slösa inte med din tid utan köpa alla dina julklappar hos oss ;). Den säljs nu även på AdLibris, Bokia och CDON.

”Någonstans mellan ‘Vattenvirvlarna i riksdagen’ och ‘Fru Gårman’ orkar jag inte längre, utan bryter ihop av skratt så att tårarna trillar. Man skulle kunna betrakta ‘365 sätt att slösa med dina skattepengar’ som underhållning i världsklass, om det inte vore för det plågsamma faktumet att alltihop är på riktigt. Det här är ett debattinlägg som borde diskuteras 365 dagar om året.”
-Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör, Svenska Dagbladet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s