Veckan som gått

Förlåt för dålig uppdatering den här veckan. Har blivit lite kräsen och vill ge er kvalité, men då kräver det ju också lite mer. Ett svårt dilemma det där.. 

Har ägnat den här veckan mest åt att återhämta mig lite och studera. Påbörjat den promemoria som jag ska skriva om internationella brottmålsdomstolar och dess effektivitet. Ett ganska intressant ämne, men det mesta av litteraturen är på engelska så då tar det lite längre tid än vanligt. Har även umgåtts med lite kompisar och jobbat för att boken ”365 sätt att slösa med dina skattepengar” ska gå på tryck. Då tidsramen inte ändrades någonting av skicka iväg den på måndag istället för igår, så fick det dock bli måndag. Är väldigt sugen på att få ut den marknaden och få se resultatet av allt jobb vi har lagt ner. Självklart kommer det bli en realisefest, i början på december, och förhoppningsvis även möjlighet att förbeställa den ganska snart. 

I torsdags deltog jag även i Moderatera på Lidingös radioprogram Blå timmen. Det har inte kommit upp någon länk än, men lägger upp den så snart jag kan. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s