Boken om slöseriet

 

Som en del av er säkert vet, arbetar jag åt Slöseriombudsmannen, Martin Borgs. Ett av de projekt som jag är med och leder samt arbetar med är den kommande boken ”365 sätt att slösa med dina skattepengar”. Sista korr görs i detta nu och när som helst går boken iväg på tryck. 

Boken består framförallt av 365 exempel, tyvärr har dom hänt på riktigt. 365 slöserier från verkligheten. Många av tipsen har vi fått in från våra fans på facebook. Om du inte redan följer vårt arbete så gör det HÄR! Martin har även han en blogg, där ni som är än mer intresserade får det lilla extra.

Intresset för slöseri med skattepengar blir allt större och allt fler politiker nämner att Slöseriombudsmannens arbete redan idag påverkar deras beteende, får dom att tänka ett varv till. För mig är detta inte bara en bekräftelse på att vi gör ett bra arbete, utan också att arbetet behövs! 

ImageBild på manuset från facebook. Att så många gillar, delar och kommenterar har hjälpt oss att få ut nyheten till över 97 000 personer.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s